"ZINZINO R.E.V.O.O." - naujos kartos alyvuogių aliejus


Pasiteirauti Įsigyti Zinzino svetainėje

ZINZINO R.E.V.O.O. (Revolutionary Extra Virgin Olive Oil) – naujos kartos, ypač tyras alyvuogių aliejus, kuriame bioaktyvių antioksidantų yra 30 kartų daugiau, nei įprastame alyvuogių aliejuje.

Kad peržiūrėtumėte pilną produkto „R.E.V.O.O.” aprašymą ir pažymėtų teiginių išaiškinimą, spauskite ČIA

Kuo R.E.V.O.O išsiskiria?

R.E.V.O.O. gaminamas išskirtinai iš „Koroneiki“ rūšies alyvuogių. Vertinant molekuliniu lygiu, tai tikrai revoliucinis, didelį fenolių kiekį turintis, ypač tyras alyvuogių aliejus, kuriame yra neprilygstama svarbių augalinių maistinių medžiagų, įskaitant polifenolius, koncentracija, iki 30 kartų viršijanti esančią standartiniuose, ypač tyruose alyvuogių aliejuose.

R.E.V.O.O. taip pat pasižymi platesniu kitų svarbių, naudingų, biologiškai aktyvių junginių, tokių, kaip maslino rūgštis, skvalenas, vitaminas E, spektru, palyginti su standartiniais, ypač tyrais alyvuogių aliejais.

Alyvuogės skinamos nuo ekologiškų alyvmedžių, nes šie alyvmedžiai natūraliai gamina daugiau fitoaleksinų, t. y. augalų apsaugos junginių, stiprinančių imunitetą ir apsaugą nuo biotinių (vabzdžių antpuolių ir kt.) ir abiotinių (klimato UV / aplinkos teršalų ir kt.) veiksnių. Dėl šių biologiškai aktyvių apsauginių cheminių medžiagų, saugančių medį ir jo vaisius, alyvmedis yra medžių ilgaamžiškumo čempionas. Tie patys biologiškai aktyvūs junginiai yra svarbūs ir žmonių sveikatai.

Nauja patentuota technologija, naudojama spaudžiant R.E.V.O.O., yra specialiai sukurta ir suplanuota taip, kad kiekviename laše būtų išsaugotas ir sukauptas visas naudingų junginių ir nuostabių aromatinių medžiagų spektras ir revoliucingai didelė jų koncentracija. Dauguma šių didelę paklausą turinčių junginių paprastai prarandami arba jų kiekis gerokai sumažėja taikant daugumą standartinių alyvuogių aliejaus spaudimo metodų.

Kokią apsaugą man gali suteikti polifenoliai?

Apsaugokite savo ląsteles nuo senėjimo (oksidacijos). Alyvuogių aliejaus polifenoliai padeda apsaugoti kraujo lipidus nuo oksidacinės pažaidos.

Ar R.E.V.O.O gali padėti pasirūpinti cholesteroliu?

Sveikatos priežiūros institucijos visame pasaulyje rekomenduoja sumažinti suvartojamą sočiųjų riebalų rūgščių, paprastai esančių perdirbtuose ir labai perdirbtuose maisto produktuose, kiekį ir padidinti suvartojamą nesočiųjų riebalų rūgščių, ypač esančių alyvuogių aliejuje, kiekį. Įrodyta, kad mityboje pakeitus sočiuosius riebalus nesočiaisiais, sumažėja ir išlaikoma normali cholesterolio koncentracija kraujyje. Alyvuogių aliejus yra geresnė alternatyva standartiniams rafinuotiems aliejams (tokiems kaip kukurūzų, sojų pupelių ir kt. aliejai), kuriuose daug omega-6.

Svarbiausia R.E.V.O.O. riebioji rūgštis yra oleino rūgštis (omega-9), kuri pirmiausia pripažinta kaip veiksnys, padedantis palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.

Kadangi didelis cholesterolio kiekis yra rizikos susirgti koronarine širdies liga veiksnys, R.E.V.O.O. įtraukimas į savo kasdienę mitybą bus lengva ir veiksminga prevencinė priemonė jūsų ilgalaikei sveikatai užtikrinti.

 Kuo R.E.V.O.O. praturtina organizmą?

Viduržemio jūros regiono mityba paprastai pripažįstama kaip viena iš sveikatai palankiausių. Vienas kertinių šios mitybos akmenų yra alyvuogių aliejus, turtingas omega-9 ir polifenolių. Be to, šiai mitybai būdinga tai, kad vartojama daug daržovių, vaisių, ankštinių augalų, riešutų, pupelių, javų, grūdų ir žuvies. 

R.E.V.O.O. sudėtyje yra daug oleino rūgšties, kuri yra nesočioji riebalų rūgštis, siejama su normalios cholesterolio koncentracijos palaikymu.

Koks yra gamybos procesas?

Kaip ir kiekvienas natūralus produktas R.E.V.O.O. gimsta soduose, tačiau šis didelį fenolių kiekį turintis alyvuogių aliejus tampa išskirtinis būtent dėl spaudimo proceso.

Prieš spaudžiant surinktos alyvuogės perrenkamos, kad į spaudimą patektų tik sveikos alyvuogės. Pašalinamos šakelės ir lapai. Tada alyvuogės kruopščiai nuplaunamos, kad neliktų visų iš aplinkos patekusių paviršiaus teršalų.

Spaudimas: R.E.V.O.O. aliejus spaudžiamas grynai mechaniškai šaltojo spaudimo sąlygomis. Skirtumą sudaro radikaliai patobulinta „uždara ir nepertraukiama“ sistema, į kurią neleidžiama JOKIŲ papildomų apdorojimo priemonių, pvz., vandens. Be to, kadangi procesas yra nepertraukiamas, o aliejus spaudžiamas ne partijomis, visos kritinės proceso sąlygos yra nuolat stebimos, kontroliuojamos ir optimizuojamos siekiant maksimaliai sustiprinti natūralias fermentines reakcijas: tai tiesiog unikalu!

R.E.V.O.O. yra ištirtas dėl toksinų molekuliniu lygiu, užtikrinant šviežumą, saugumą ir grynumą – galite pasitikėti.

Pagrindiniai R.E.V.O.O. privalumai:

  • Iki 30 kartų didesnis polifenolių kiekis, palyginti su paprastu alyvuogių aliejumi.
  • Gaminamas iš naujo apgalvojus, pertvarkius ir atkūrus senovinius principus.
  • Platesnis natūralių biologiškai aktyvių junginių spektras, sukauptas omega-9 aliejuje.
  • Sertifikuotos „Koroneiki“ rūšies alyvuogės iš ūkininkų sodų, perduodamų iš kartos į kartą, kuriuose nenaudojamos trąšos ar pesticidai.
  • Spaudžiamas naudojant patentuotą procesą ir aparatus. Kiekviename laše išsaugomos ir sukaupiamos naudingosios medžiagos.

 

Naudojimas:

Galite pasilepinti bei pasimėgauti R.E.V.O.O. vienu ar beveik su bet kokiu kasdieniu valgiu. Išgėrę valgomąjį šaukštą per dieną (maždaug 15 ml), gausite reikiamą Viduržemio jūros gėrybių kiekį, kurį natūraliai gamina alyvmedis. Taip pat rekomenduojame dozę užpilti ant beveik bet kokio patiekalo, pavyzdžiui, žalių salotų, žuvies, daržovių, makaronų, šaltos mėsos, sriubos ar bet kokio jūsų mėgstamo valgio, ir paversti jį sveika polifenoliais turtinga patirtimi.

Talpa: 250 ml