BalanceOil+ Vegan - veganiška Omega-3 iš mikro dumblių


Pasiteirauti Įsigyti Zinzino svetainėje

Sinerginis jūrinių mikrodumblių aliejaus, gausaus EPR, DHR ir DPR, ypač tyro prieš pagrindinį derliaus ėmimą surinktų alyvuogių aliejaus, kuriame yra daug OA ir polifenolių, „Ahiflower®“ sėklų aliejus, gausaus SDR, ALR ir GLR, bei veganiško Vitamino D3 mišinys.

„Zinzino“ „BalanceOil+ Vegan“ padeda apsaugoti ląsteles nuo senėjimo (oksidacijos) ir saugiai sureguliuoja jūsų omega-6:3 santykį, palaikydamas normalią smegenų* ir širdies* bei imuninės sistemos* funkciją.

Kad peržiūrėtumėte pilną produkto „BalanceOil+ Vegan” aprašymą ir pažymėtų teiginių išaiškinimą, spauskite ČIA

Dumblių aliejus
Iš jūrinių mikrodumblių Schizochytrium sp. išgautame aliejuje gausu omega-3 riebalų rūgščių, eikozapentaeno rūgšties (EPR) ir dokozaheksaeno rūgšties (DHR). Tai yra pirmasis vegetariškas EPR/ DHR produktas, suteikiantis biologinę alternatyvą tradiciniams žuvų taukams. Pagamintas FDA patikrintose ir griežtai kontroliuojamose JAV įmonėse – tai koncentruotas ir tinkamos konsistencijos produktas.

„Ahiflower®“ aliejus
„Ahiflower“ aliejuje yra daugiau biologiškai pažangesnių omega rūgščių nei bet kuriame kitame natūraliame augaliniame šaltinyje. Jo lotyniškas pavadinimas yra Buglossoides arvensis. „Ahiflower“ sėklos išspaudžiamos, kad būtų gaunamas geresnis omega rūgščių gausus skystis, kuriame yra daugiau biologiškai pažangesnių augalinių omega rūgščių (pvz., stearidono rūgšties, SDA) nei bet kuriame kitame natūraliame augaliniame šaltinyje. „Ahiflower“ sudėtyje taip pat yra GLA – esminės omega-6 riebalų rūgšties. Šaltojo spaudimo „Ahiflower®“ sėklų aliejus apdorojamas žemoje temperatūroje atliekant valymo procesą, kurio metu jis fiziškai rafinuojamas, balinamas ir dezodoruojamas, kad būtų šviesiai gelsvos spalvos ir neutralaus kvapo. Be GMO, gaususomega-3 riebiųjų rūgščių, SDR ir ALR, taip pat omega-6 riebiųjųrūgščių GLR. Puikus pasirinkimas vegetarams ir veganams – „Ahiflower®“ sėklų aliejus pasižymi idealiu riebalų rūgščių profiliu. Pirmiausia, jame yra dvigubai daugiau omega-3 nei omega-6, todėl jis galipadėti subalansuoti omega-6 ir omega-3 santykį. Skirtingai nei daugumoje kitų vegetariškų aliejų, kuriuose yra per daug omega-6. Be to, „Ahiflower®“ sėklų aliejuje yra retos omega-3 riebalų rūgšties SDR, kuri organizme penkis kartus geriau paverčiama EPR, nei tipinė augalinė omega-3 ALR, kurios yra linų sėmenyse. „Ahiflower®“ sėklų aliejuje taip pat yra vertingos omega-6 riebalų rūgšties GLR.

Ypač tyras alyvuogių aliejus
Ispanijos „Picual“ alyvuogės pasirinktos dėl to, kad jose yra daug Omega-9 ir labai daug antioksidantų. Prieš pagrindinį derliaus ėmimą surinktos alyvuogės yra ypač aukštos kokybės; išėmus kauliukus šaltai spaudžiami tik vaisiai ir gaunamas aukščiausios kokybės ypač tyras aliejus, kuriame gausu omega-9 (oleino rūgšties) ir labai daug antioksidantų, vadinamų polifenoliais (daugiau kaip 750 mg/kg5), pasižyminčių įvairiapusišku teigiamu poveikiu6. Polifenoliai apsaugo buteliuke esantį „BalanceOil+ Vegan“, o dar svarbiau – jūsų ląsteles*.

Natūralūs tokoferoliai
Maišyti tokoferoliai maisto papilduose dažniausiai naudojami kaip antioksidantai. Natūralūs tokoferoliai pagaminti iš ypač rafinuoto genetiškai nemodifikuotų sojų pupelių aliejaus distiliatų, kurie vėlgi rafinuojami, todėl juose nėra sojų baltymų. Tai reiškia, kad produkte nėra alergenų. Tipinis derinys yra alfa, beta, gama ir delta tokoferoliai.

Vitaminas D3
Mūsų išskirtinis veganiškas vitaminas D3 (cholekalciferolis) gaunamas iš specialaus ekologiškai auginamo augalinio šaltinio – kerpių. Jis gali sukaupti didelį kiekį naudingų maistinių medžiagų, įskaitant vitaminą D3. Išgavus vitaminą D3, į jį įpilama šiek tiek kokosų aliejaus. Vitaminas D3 yra patvirtintas kaip veganiškas ir, žinoma, be GMO.

Talpa: 300ml